Top
Speldeprik, nieuws en nieuwe producten
Nieuw:

In vervolg op de plezierige samenwerking met het Maritiem Museum in Rotterdam tijdens thema acties(levering van Sinterklaas slingers en Piraten slingers)  bieden we nu een speciale Professor Plons slinger aan. Deze slinger is met korting te bestellen voor Spetters.


De sinterklaas slingers zijn ook geimpregneerd leverbaar! Met een kleine aanpassing aan de opbouw van de slinger (het verlanglijstje komt te vervallen) is het mogelijk om de slinger te impregneren. De slinger wordt geleverd met een officieel certificaat voor het afdoende brandvertragend zijn.

Ideaal voor als u een openbare ruimte (bijvoorbeeld school of kantine) wilt versieren.
De kosten hiervoor worden apart berekend en bedragen 2 euro voor de raamslinger en 9 euro voor de slinger van 6 meter (excl. btw en verzendkosten).Een bijzonder alternatief voor standaard (verjaardags) slingers:
Een gouden of zilveren slinger!


Geweldig voor bijvoorbeeld een gouden (50 jaar) of zilveren (25 jaar) bruiloft. Of dat bling-bling feest, disco feest of vrijgezellenfeest. Kortom: alles waarbij geschitterd mag worden. Op dit moment alleen als raamslinger leverbaar, maar in ieder formaat te bestellen.


U vindt bij Speldeprik zeker voor elk wat wils. Mede omdat ik in staat ben om uw specifieke idee of wens te realiseren. Denk daarbij aan die hele afwijkende maat (tafel) laken of vlaggenlijn/slinger. Of aan een gepersonaliseerd product. Neem daarom altijd contact op als u een idee heeft, maar dat niet terugvindt in de winkel, u kunt hiervoor het contact formulier gebruiken.